سرامیک بین کابینتی جدید با رنگ های خاص و خیره کننده

برای پر کردن فضای بین کابینت ها استفاده از سرامیک بین کابینتی بهترین گزینه است که در نمونه های جدید این محصول با رنگ های خاص و خیره کننده نیاز طراحان داخلی را به خوبی تامین خواهد کرد.

سرامیک بین کابینتی جدید با رنگ های خاص و خیره کننده

سرامیک بین کابینتی جدید

سرامیک بین کابینتی جدید بعد از نصب کابینت ها بر روی دیوار آشپزخانه یک فضای خالی بین کابینت های بالایی و زیری ایجاد می شود که این فضای خالی باید پوشیده شود و در برخی موارد این فضا شامل کاشی های بسیار ساده است و گاهی از هیچ پوششی بر روی دیوار استفاده نشده است و این قسمت با بهترین مصالح ساختمانی پوشیده می شود که هم نمای زیبایی به آشپزخانه می دهد و هم با دکوراسیون آشپزخانه هماهنگی داشته باشد و در این بین سرامیک بین کابینتی از بهترین گزینه ها به شمار می‌رود.

انواع بسیار مختلفی از سرامیک بین کابینتی در طرح های جدید توسط تولید کنندگان این محصول در کشور تولید شده که با انواع دکوراسیون ها انطباق بسیار بیشتری دارند و به لحاظ زیبایی بی نظیر هستند همچنین در نمونه های جدید این نوع سرامیک ها از طرح های روز استفاده شده است که با سرامیک مورد استفاده در کف آشپزخانه و بقیه بخش های خاله از پذیرایی گرفته تا سرویس بهداشتی و راهروها هماهنگی زیاد دارد.

این سرامیک با ظاهر بسیار زیبای خود نقش کلیدی در قلب خانه یعنی آشپزخانه دارد و با توجه به این که فضای بین کابینتی بسیار به چشم می آید انتخاب بهترین گزینه برای این قسمت اهمیت زیادی دارد و سرامیک های با کیفیت پایین تاثیر منفی بر زیبایی این قسمت از آشپزخانه می گذارند و کیفیت کل فضای آشپزخانه کاهش می یابد.

این سرامیک ها معمولاً اندازه کوچکی دارند و طرح آنها بسیار متفاوت است به گونه‌ای که برخی از این سرامیک ها مستطیلی و آجری شکل هستند که برخی ساده و برخی برجسته می باشند همچنین شکل های مربعی، لوزی و ذوزنقه ای از جمله شکل های های هندسی برای سرامیک مناسب این فضا می باشند اما در سال‌های اخیر استفاده از ابعاد بزرگ برای این بخش از آشپزخانه بسیار متداول شده که بر نمای آشپزخانه تاثیر بسیار زیادی خواهند گذاشت.

نوع سرامیکی برای این بخش از آشپزخانه مورد استفاده قرار می گیرد نیازمند نفوذناپذیر بودن نسبت به آب همچون سرامیک کف نیست چون این قسمت از آشپزخانه ندرتاً خیس می شود با این وجود استفاده از نمونه های با لعاب مناسب می تواند کیفیت این سرامیک ها و این بخش از آشپزخانه را تحت تاثیر قرار دهد و در بخش‌هایی همچون کنار سینک ظرفشویی که ممکن است رطوبت به کاشی بین کابینتی برخورد کند و عدم نفوذ آب به آن باید در نظر گرفته شود.

این نوع سرامیک ها به لحاظ رنگ نیز بسیار متنوع هستند و طراحان داخلی رنگ های بسیار متنوعی را برای انتخاب در اختیار دارند همچنین نوع رنگ انتخابی آنها نباید با فضای آشپزخانه و دکوراسیون انطباق داشته باشد البته تنوع زیاد رنگ ها امکان رعایت این نکته را برای طراحان داخلی ممکن خواهد کرد و معمولاً با چسب مخصوص به دیوار متصل می شوند که از آن تحت عنوان چسب کاشی یاد می شود.

قبل از چسباندن سرامیک به دیوار باید سطح کاملا صاف و تراز باشد سپس چسب کاشی بر روی آن قرار می گیرد و سرامیک به دیوار متصل می شود و بهترین نمونه های این سرامیک در بخش پشتی خود دارای شیارهایی هستند که امکان اتصال سرامیک به دیوار را با حداکثر ظرفیت فراهم می کنند.

ابعاد این سرامیک ها همان طور که گفته شد بسیار متنوع است همچنین رنگ های به کار رفته در این سرامیک ها نیز بسیار متفاوت می باشد و به این ترتیب حق انتخاب در این محصول بسیار زیاد است و این برای خریداران نکته بسیار مثبتی خواهد بود که گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنند چون این نوع سرامیک ها باید دارای رنگ متفاوت از کابینت ها باشند و برای این که بیشتر به چشم بیایند تضاد رنگ اهمیت بسیار زیادی دارد.

تولید کنندگان زیادی در کشور ما اقدام به عرضه نمونه های مختلف این نوع سرامیک در برند های گوناگون کرده‌اند و به این شکل خریداران با تنوع زیادی که در این محصول وجود دارد به راحتی گزینه‌های مورد نظر خود را انتخاب خواهند کرد و با شناسایی بهترین تولید کننده این محصول قادر به خرید آن به صورت عمده خواهند شد.

نصب سرامیک بین کابینتی

نصب سرامیک بین کابینتی فضای بین کابینتی به علت تماس مستقیم با مواد غذایی و چربی و آب باید با استفاده از کاشی های مخصوص پوشانده شود و این نوع سرامیک ها تحت عنوان سرامیک بین کابینتی دارای شکل و ظاهری متفاوتی از انواع کاشی های آشپزخانه و سایر بخش های خانه هستند.

نصب سرامیک بین کابینتی بسیار راحت است و در 4 گام قابل انجام است که در گام اول ابتدا باید آماده سازی سطح دیوار انجام شود تا به این ترتیب سطح کاملاً تمیز بوده و فاقد هر نوع ناهمواری باشد در غیر این صورت باید با استفاده از دستگاه تراش یا محصولاتی مانند سنباده اقدام به صاف کردن آن نمود.

در گام دوم نصب سرامیک بین کابینتی تراز کردن این سطح باید انجام شود و تک تک سرامیک ها به طور تحقیق در کنار یکدیگر قرار بگیرند سپس اقدام به چسباندن سرامیک ها بر روی دیوار می شود که برای این کار از انواع چسب کاشی استفاده می گردد به این ترتیب که مقداری از چسب را بر پشت سرامیک می مالند و مقداری را نیز بر روی دیوار صورت کاملاً مسطح و با ضخامت یکسان توزیع می‌کنند سپس سرامیک را بر روی دیوار قرار می دهند و از دوغاب برای پر کردن فضای بین استفاده می کنند.

در پایان مراحل و گام های نصب این سرامیک که به گام چهارم معروف است تمیز کردن نهایی باید انجام شود و پس از چند روز سرامیک کاملاً بر روی دیوار محکم می شود همچنین در نصب سرامیک بین کابینتی باید به چند نکته مهم توجه نمود از جمله این که قبل از نصب کاشی متراژ و مساحت فضای مورد نظر را برآورد کرده و قبل از شروع به کار برق آشپزخانه را قطع نموده و کابینت های روی و بالایی را کاملا پوشاند تا کثیف نشوند همچنین مرحله بندکشی باید با دقت زیاد انجام شود تا آب از طریق فضای بین سرامیک ها به سطح زیرین آنها نشت نکند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما